Categoriearchief: Autonieuws

Het laatste autonieuws

Vernieuwde website online

Zoals u misschien al had gezien heeft de Garage vd Zon website een flinke makeover gekregen. De website is alvast helemaal 2013-proof en we gaan binnenkort meer inhoud toevoegen. Zo zullen we wat meer vertellen over Garage vd Zon en welke diensten wij zoal leveren. Daarnaast houden we u op de hoogte van onze nieuwste occasions en het laatste autonieuws.

Tot snel!

AutoRAI 2013 afgeblazen

Crisis in de autobranche

Zoals veel branches al hebben gemerkt, staat ook de autobranche flink onder druk door de economische crisis. Onlangs werd bekend dat de 2013-editie van de AutoRAI mogelijk niet door zou gaan vanwege te hoge kosten. Importeurs zijn namelijk tussen de 500.000 en 1.500.000 euro kwijt voor een standplaats op de RAI.

Door de crisis staan importeurs en toeleveranciers behoorlijk onder druk, waardoor zij de standplaatsen niet kunnen betalen en dat heeft de organisatie van de AutoRAI 2013 doen besluiten de AutoRAI 2013 af te blazen.

Toekomst van de AUTORAI

We vinden het jammer dat we de autoliefhebbers in Nederland teleur moeten stellen. We weten dat veel mensen uitkijken naar de AutoRAI. Voor de toekomst kijken we of een gewijzigde opzet van het evenement mogelijk is”, aldus beursmanager AutoRAI Joost ’t Hooft.

AutovakRAI

Naast de AutoRAI 2013 is ook de AutovakRAI, bedoeld voor toeleveranciers in de auto aftersales, afgeblazen.